Puh vilken dag, mycket tankar som snurrat. Alltid ska det vara något strul men det verkar vara lugnt för min del ändå. Först tänkte jag bara….neeej….har verkligen inte råd att betala en hyra. Räcker med att jag kommer få leva väldigt snålt fram till första lön (förhoppningsvis får jag ett jobb snabbt). Och jag tänkte det ska gå, det ska gå om jag så får leva på nudlar…elr iaf extrem tajt matbudget och inga nöjen….så ska det gå.

Men en extra hyra….går verkligen inte.

Hur som helst efter att ha läst på och även pratat med kusinbarnet som är jurist så känner jag mig lugn att inte behöva betala hyran för augusti.

Dessutom strular det med bemanningsföretaget jag jobbade för. Jag behöver få tillgång till senaste lönelappen. De har ett system där man ska logga in för att se sina uppgifter men självklart funkar inte mitt login. Behöver skicka in lite papper till en myndighet här i England för att få ut ett dokument som visar att jag har jobbat i UK som jag ska skicka till a-kassan i Sverige. Jädra strul alltså och med tanke på hur det var i början när jag flytta hit och jag vet att England inte är världsbäst på sådant här och särskilt effektivt land så förväntar jag mig inte att det ska gå smidigt…suck.

Så idag i strålande solväder så har jag varit inne hela dagen och kollat upp hyreslagar, packat och städat mitt rum.

Men det mesta är fixat med packning och städning. Imorgon ska jag bara checka in flyg, och skicka in de där papprena till myndigheten i UK. Sedan på eftermiddagen ska jag möta upp Jimmy och Anne för en sista kväll tillsammans. Njuta av sista London-kvällen.

Det kändes väldigt märkligt att städa rummet idag, får lite separationsångest till rummet, mitt hem ju. På ett sätt känns det inte som att jag bor här på riktigt längre efter att jag slutade jobbet.

Det blir inte alls samma sak. Med jobb blir det mer vardag, på riktigt. Kan sakna att gå till jobbet konstigt nog även om det var ganska trista arbetsuppgifter.

Kan fortfarande tänka att jag borde ha försökt hitta ett nytt jobb, att det hade varit kul erfarenhet. Men så inser jag att det inte var möjligt eftersom jag med stor sannolikhet aldrig hade fått en vettig lön och pengarna börjar sina, jag måste hem och tjäna pengar igen. Och jag hade antagligen fått ännu ett jobb med usla villkor utan ordentlig semesterersättning eller vettig uppsägningstid. Allt är bara osäkert och det är som att börja från noll igen som när man var ny på jobbmarknaden i Sverige. När det gäller arbetsuppgifter också. Nej det känns inte speciellt utvecklande. Jag vill ha nya utmaningar, komma framåt, inte backa igen.

Men som sagt kortare 1-måndskurser utomlands blir det nog framöver när jag sparat pengar, sugen på att bo lite utomlands igen. Men gå igenom hela proceduren att hyra ut lägenheten osv igen, nä det gör jag inte.

Det känns lite extra kul faktiskt att flytta hem just nu eftersom Karin precis flyttat hem från Berlin och Linnea också flyttat tillbaka till Sverige från London. Att man gör det samtidigt 🙂

På fredag ska jag ut med Cicci och hennes tjejkompisar i Stockholm. Det ska bli riktigt kul med en tjejkväll. Jag ska till Cicci innan vi ska ut och fördrinka lite, eftersom vi inte setts på några månader så har vi mycket att ta igen 🙂

Och på onsdag kväll blir det film och myskväll med kusin My.

Ska sluta oroa mig och istället tänka på allt det roliga jag har framför mig 🙂