Nu har jag köpt sista flygbiljetten, enkelbiljett till Stockholm den 10 juli. Jag har också börjat packa mina resväskor för att se hur mycket jag får med mig första vändan om 2 veckor då jag åker över helgen med Jimmy och Anne. Det känns skönt att börja packa men vemod också. Verkligen otroligt blandade känslor. Känslan av att “är äventyret” över nu, rädsla över att känna tomhet och samma tristess av att vara tillbaka i Stockholm. I början kommer det att vara jättekul och skönt att vara hemma men efter ett tag hur känner jag då? Men jag kan ju fortfarande fortsätta resa när jag är tillbaka i Stockholm och jag får inte glömma det, äventyr finns kvar.

Lite skum känsla att jag känner vemod över att lämna rummet här i London, men det har ju blivit mitt hem nu. Klart att det kommer att bli underbart att få tillbaka lägenheten i Stockholm…hm…men som sagt….blandade känslor 🙂

Blir lite extra utgifter med flyg hem och att få med allt hem, men men måste ju få hem allt, får ta det. Ska bli skönt när man är på plats och har jobb i Stockholm, allt är stabilt med månadslön och jag börja betala tillbaka mamma. Känna att man är i hamn, att man fixade det för som sagt det här äventyret har helt klart kostat en del, men det har varit värt det 🙂

Så dags att sova, sista jobbveckorna i London.